Med Hills Fuengirola – Nieuwe koopwoningen tussen de zee en de bergen.

De perfecte plek om tot rust te komen. Wonen en leven aan de kosmopolitische Costa del Sol, met het beste klimaat ter wereld, ongelooflijke stranden en een uniek landschap. Fuengirola is een stad waar het hele jaar door altijd iets is te doen. Met een groot aantal voorzieningen op het gebied van sport, vrije tijd en cultuur. Goed bereikbaar via de weg of openbaar vervoer, zoals de lokale treinverbinding naar het vliegveld of het bruisende centrum van Málaga stad.

Med Hills Fuengirola is gebaseerd op een doordacht plan gericht het ultieme wonen met een mediterrane levensstijl. Moderne faciliteiten, hoge bouwkwaliteit, ruime terrassen en uitstekende gemeenschappelijke ruimtes.
Dit tezamen maakt het tot een uniek project dat zeker aan uw verwachtingen zal voldoen.

De appartementen en penthouses hebben open, lichte en energiezuinige, duurzame ruimtes. Gebouwd met oog voor en in in balans met de prachtige omgeving. De focus bij de ontwikkeling was het vinden van de perfecte balans tussen rust en privacy. Een omgeving midden in de natuur en toch in de nabijheid van alle diensten van de stad.

Het complex heeft prachtige gemeenschappelijke ruimtes, zwembaden, tuinen en werkruimtes . Kwaliteit en design gaan daarbij hand in hand. Zo is er de Med Hills Social Club waar je vrienden en familie kunt ontmoeten. De Med Hills Co-working ruimtes staan tot uw beschikking, met alle faciliteiten om in alle rust te werken. Diensten die samen Med Hills Fuengirola de beste plek maken om te wonen en te werken.

In de twee gebouwen van 4 en 5 verdiepingen bevinden zich appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers. De penthouses met zeer ruime terrassen en de appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin. De woningen hebben houten parket, een ingerichte en volledig uitgeruste keukens, een berging en een garage.

Een resort aan de Costa del Sol dat in prijs en kwaliteit ongeëvenaard is.

24/11/23 Huidige koopprijzen (excl. 10% BTW) en het aantal m2 zijn als volgt:

  • 2 slaapkamers, 2 badkamer appartementen, 90 m2 bebouwd met 9 m2 terras vanaf 207,112 euros
  • 3 slaapkamers, 2 badkamer penthouses, 115 m2 bebouwd en 22 m2 terras vanaf 259.637 euros

Vraag zonder verplichtingen de brochure en laatste prijslijst en beschikbaarheid aan >>>

Features – Med Hills Fuengirola

  • woningen met 2 en 3 slaapkamers
  • penthouses met grote terrassen
  • gelijkvloerse appartementen met eigen tuin
  • alle woningen beschikken over een parkeerplaats
  • optioneel bergingen en tweede parkeerplaats
  • prijzen vanaf € 169.000.